Web Design

Een op maat gemaakt website of toch liever gebruik maken van templates voor bijvoorbeeld WordPress of Joomla, het kan allemaal. De site naar uw wensen!

web designSimpel, snel en goedkoop!

De makkelijkste manier om een eigen website snel en goed online te krijgen, is door gebruik te maken van systemen als WordPress, Joomla, Magento (Web Shop), Drupal of een van de vele andere opties. Hierbij kunt gebruik maken van een ruime keuze aan gratis en betaalde templates die u kunt aanpassen naar uw wens. Als u enige kennis heeft van HTML, PHP en CSS kunt u gemakkelijk dingen als kleuren en logo’s aanpassen. Heeft u hier echter geen verstand van, dan kunt u uw Web Design natuurlijk ook door ons laten maken en aanpassen.


Compleet en op maat?

Heeft u liever een website met Web Design die geheel naar uw wens gemaakt wordt? Ook dat kan. Geheel kant en klaar geleverd en toch het gemak van een CMS (Content Management System) zodat u snel en eenvoudig pagina’s, tekst en afbeeldingen kunt aanpassen, waar en wanneer u wilt.


Hulp bij uw keuze nodig?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Stuur dan gerust een mail naar info@externalhost.nl met uw wensen en dan zoeken wij een passende oplossing voor u.


Bestel direct!