Tools

Tools voor beginners en gevorderden. Door code te kopiëren en te plakken kunt u vaak al vrij eenvoudig nieuwe dingen toevoegen en aanpassen in HTML, PHP, CSS of Javascript, maar het kan nog makkelijker en veel sneller. Wij kunnen voor u tools zoals Code Generators maken zodat u alleen nog maar een tabel hoeft in te vullen.

toolsCode Generators

Veelal is het mogelijk om door kopieer en plak werk met een enige kennis van HTML, PHP, CSS en Javascript vrij eenvoudig leuke dingen te maken, maar wat als u deze kennis niet heeft of het gewoon sneller en makkelijker wilt? Dan kunt u door ons een Code Generator laten maken zodat u alleen nog maar een tabel in hoeft te vullen. De code wordt dan automatisch voor u in elkaar gezet zodat het kant en klaar is voor gebruik. Deze Code Generators zijn zowel als programma, als tool te krijgen. Via ons Klanten Paneel kunt u dan van de tools gebruik maken.

Voorbeeld Code Generator

WordPress Widgets

Bij een eenvoudige en gratis template voor WordPress is het veelal niet mogelijk om de content van widgets afhankelijk te maken van de pagina’s. Wilt u bijvoorbeeld op een pagina een widget met tekst en op een ander pagina een afbeelding, dan heeft u een probleem. Hiervoor hebben wij een simpele oplossing gevonden waardoor de content van de widgets afhankelijk is van de pagina. Deze oplossing gebruiken wij ook op deze website, omdat wij vinden dat widgets niet overal hetzelfde moeten zijn.

Hoe past u widgets aan?

Er zijn twee mogelijkheden om de juiste content in de widgets te krijgen.

  • Optie 1 (Code Generator):
  • Optie 2 (Code Aanpassen):


Image Slideshow

Vaak worden op website slideshows voor vele doeleinden gebruikt, zo kan het op een voorpagina gebruikt worden om een aantal diensten te weergeven, voor acties in widgets of om foto’s te laten zien. Er zijn veel varianten mogelijk met andere kleuren, headers en effecten. Vele slideshows zijn online gratis te downloaden, maar het is ook mogelijk om een slideshow te laten personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de keuren kiezen en bepalen hoe de headers eruitzien. Ook is het mogelijk om vervolgens slideshows in die style via een Code Generator te maken, waardoor u snel en gemakkelijk meerdere slideshows online kunt zetten.

Voorbeeld Image Slideshow

Web Services

Door middel van Web Services kunt u op een goede en eenvoudige manier data uitwisselen met een database (MySQL). U kunt een Web Service laten maken en gebruiken voor allerlei doeleinden, een voorbeeld hiervan is om met een programma en een app, notities online te kunnen opslaan en overal te kunnen bekijken en aanpassen. Voor Code Generators kunnen Web Services ook gebruikt worden als de gegenereerde code direct in de database opgeslagen moet worden.


Data sturen tussen pagina’s

Voor sommige dingen is het nodig om van een pagina, data te kunnen sturen naar een andere pagina. Zo doen wij dit voor bestel data tussen Web Hosting en het bestel formulier. Op de Web Hosting pagina kunt u een eenvoudige selectie maken die vervolgens automatisch ingevuld wordt in het bestel formulier, dit zodat het mogelijk is om bij het overzicht van de Web Hosting Pakketten de keuze te maken. Op deze manier is het makkelijker om de goede keuze in te vullen. Het sturen van data doen wij door gebruik te maken van Javascript en het aanvullen van de url wanneer er op ‘Bestel direct!’ gedrukt wordt.


Eigen Tools?

Zou u ook graag zo’n Tool laten maken? Mail dan naar gerust naar info@externalhost.nl en vertel ons waarvoor u een tool nodig heeft. De kosten zijn sterk afhankelijk van wat u nodig heeft, om die reden staan voor Tools geen prijzen online. Het is ook mogelijk om Tools en Web Design te combineren zodat het nog beter op elkaar afgestemd is.